Automatizari

Automatizarile sunt o solutie moderna pentru managementul eficient al cladirilor si spatilor comerciale. Acestea ofera un control centralizat si usor de utilizat asupra sistemelor de iluminat, climatizare, securitate si multe altele. Automatizarile sunt echipamente inteligente care permit monitorizarea si controlul din distanta a unui numar mare de procese si sisteme din cladire. Prin intermediul tehnologiei avansate, acestea permit o mai buna gestionare a consumului de energie si a resurselor, creand astfel un mediu mai confortabil si mai sigur pentru oameni.

BMS (Building Management System)

Sistemul BMS permite controlul centralizat al tuturor sistemelor tehnice din cladire, inclusiv climatizare, iluminat, securitate si energie. Acest sistem ofera o monitorizare in timp real si o eficientizare a consumului de energie prin optimizarea performantelor tuturor sistemelor.

Automatizari porti, bariere

Automatizările portilor şi barierelor reprezintă o soluţie modernă şi convenabilă pentru gestionarea accesului vehiculelor şi a pietonilor în zone private sau publice. Acestea oferă un grad ridicat de siguranţă, control şi confort, prin intermediul tehnologiei avansate şi a sistemelor inteligente de automatizare.

Parking management

Parking Management se refera la solutiile si tehnologiile utilizate pentru a gestiona accesul si utilizarea locurilor de parcare. Acestea pot include bariere de acces, sisteme de plata automate, parcari inteligente cu senzori de ocupare a locurilor, sisteme de gestionare a biletelor si chiar aplicatii mobile. Scopul acestor solutii este de a asigura un acces eficient si controlat la locurile de parcare, precum si de a maximiza utilizarea acestora si de a oferi informatii utile conducatorilor auto. Implementarea acestor solutii poate ajuta la reducerea congestiei si la creșterea eficienței în gestionarea locurilor de parcare.