SOLUȚII INTELIGENTE DE INFRASTRUCTURĂ ȘI COMUNICAȚII

Înțelegem că în cele mai multe clădiri comerciale, facilitățile trebuie să coexiste împreună și o infrastructură comună este esențială pentru a asigura funcționarea optimă a acestora. De aceea, oferim o gamă completă de servicii, de la rețele de date-voce, fibra optică și cablări structurate, la sisteme de siguranță incendiu, CCTV, anti-efracție, control acces, BMS și interfonie, precum și soluții CATV. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră specifice și să ne asigurăm că infrastructura dumneavoastră funcționează în mod eficient și sigur.

Retele Date-Voce

Retelele Date-Voce sunt sisteme de comunicatii care permit transmisia de date si voce prin aceeasi infrastructura. Acestea sunt esentiale pentru comunicarea eficienta in interiorul unei cladiri sau intre mai multe cladiri.

Fibra Optica

Fibra Optica este un tip de cablu care permite transmisia de date la viteze foarte mari prin intermediul lumini. Acestea sunt utilizate pentru a asigura o conexiune de internet rapida si fiabila.

Cablari sructurate, Incendiu, CCTV, Efractie, Control acces, BMS, Interfonie

Cablarea Structurata se refera la modul in care sunt organizate si instalate cablurile in interiorul unei cladiri. Acestea sunt importante pentru a asigura o functionare eficienta a diferitelor sisteme, cum ar fi sistemele de incendiu, CCTV, efractie, control acces, BMS si interfonie.

CATV

CATV (Televiziune prin cablu) se refera la sistemele care permit transmiterea de programe TV prin intermediul unui cablu. Acestea sunt utilizate pentru a oferi o varietate de programe de televiziune si servicii de internet prin intermediul aceluiasi cablu.