Sisteme electronice de detectie, semnalizare si actionare in caz de incendiu

Siguranța este esențială, indiferent de natura activității sau a locului în care ne aflăm. Ca furnizor de sisteme electronice de siguranță, ne concentrăm pe oferirea soluțiilor tehnologice avansate pentru a garanta protecția pacienților, personalului, bunurilor și investițiilor dumneavoastră. Printre serviciile noastre se numără detectarea și semnalizarea incendiilor, alertarea și adresarea publică, detectarea și evacuarea noxelor, precum și sisteme de desfumare și apelare de urgență. Prin intermediul acestor soluții, ne asigurăm că sunteți pregătiți pentru orice situație de urgență și că puteți acționa rapid pentru a minimiza riscurile.

DETECTIE SI SEMNALIZARE INCENDIU

Unul dintre cele mai importante sisteme de safety care nu trebuie sa lipseasca din nici o cladire este sistemul de detectie si avertizare incendiu.
Acesta detecteaza cu ajutorul senzorilor de fum sau temperatura inceputurile de incendiu, avertizand sonor si optic pericolul, actioneaza sistemele de stingere si poate avertiza autoritatile abilitate in astfel de situatii

ALERTARE SI ADRESARE PUBLICA

Sistemele Public Addres sunt folosite in principal in locurile in care este necesar un sunet ambiental de intensitate medie (confortabil si relaxant) si un sistem de difuzare a anunturilor sau a mesajelor informative. Sistemele pot fi folosite in sonorizari de spatii atat la interior, cat si la exterior. Sunt flexibile, configurabile in functie de cerintele specifice si disponibile intr-o gama variata de modele, cu diferite caracteristici tehnico-functionale, oferind solutii capabile sa satisfaca orice cerinta: de la sisteme simple, economice pana la cele profesionale, complexe.

DETECTIE SI EVACUARE NOXE

Aceste sisteme sunt proiectate pentru a detecta si a elimina gazele periculoase sau noxele din incinta unui spatiu. Ele pot include senzori de gaze, alarme si echipamente de ventilatie pentru a permite evacuarea acestor substante periculoase si mentinerea sigurantei oamenilor si a mediului.

SISTEME DE DESFUMARE

Aceste sisteme sunt proiectate pentru a elimina fumul si gazele calde generate de incendii, protejand astfel cladirea, oamenii si bunurile din interior. Ele pot include conducte de ventilatie, turbine de ventilatie si alte echipamente care permit evacuarea fumului si a gazelor calde.

Apelare Medicala

Sistemele medicale sunt soluţii adresate comunicării la distanţă dintre persoanele bolnave, cu dizabilităţi şi personalul medical, îngrijitorii, angajaţii din instituţii publice .Aceste soluţii se adresează atât spitalelor, căminelor de bătrâni, centrelor de îngrijire a persoanelor cu handicap, centrelor de reabilitare, sanatoriilor, cât şi instituţiilor publice si hoteluri unde sunt montate
utilităţi pentru persoane cu dizabilităţi.
Între caracteristicile unor astfel de sisteme se numără memorarea apelurilor şi evaluarea acestora, diagnosticarea şi configurarea de la distanţă, afişareagrafică a apelurilor în camerele de gardă

Sistemul de detectie incendiu se poate interconecta cu celelalte sisteme de safety sau security cum ar fi sistemul de adresare publica pentru mesaje de urgenta, si sistemele de control acces pentru deschiderea automata a usilor si a cailor de acces.
De asemenea se pot da comenzi pentru oprirea gazelor,  sau a electricitatii in caz de incendiu. Pune in functiune sistemul de desfumarie si asigura inchiderea echipamentelor cu rol de protectie la foc

Echipamentele profesionale folosite sunt din gama Esser Honeywell, Schrack, General Electric, Bosch, UTC Fire