Sisteme electronice de Securitate, Control acces si Supraveghere video

Solutiile electronice de securitate, control acces si supraveghere video sunt instrumente esentiale pentru protejarea persoanelor si a bunurilor. Acestea ofera un nivel inalt de siguranta, permitand monitorizarea permanenta a activitatilor din cladire, detectarea tentativelor de efractie si controlul accesului in spatii sensibile. Sistemele de securitate electronice pot fi personalizate in functie de necesitatile si cerintele fiecarei cladiri si pot include detectia perimetrala, alarma efractie, supraveghere video si control acces. Eficienta acestor solutii a fost dovedita de-a lungul timpului, iar instalarea lor poate aduce un plus de siguranta si liniste sufleteasca proprietarilor de cladiri si utilizatorilor lor.

SISTEME DE ALARMA EFRACTIE

Pentru detectarea intruziunii este disponibilă toată gama de senzori: magnetici, de geam spart, de mişcare, iar pentru protecţie perimetrală senzori IR şi bariere IR şi MW.
Sistemele, al căror mod de operare şi complexitate depind de unitatea centrală folosită, partiţionabile sau nu, pot fi cuplate la un centru de monitorizare permanentă, avertizând sonor sau acustic local, telefonic sau prin SMS proprietarul şi unităţile de intervenţie.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Tehnologia digitala IP reprezinta viitorul in domeniul supravegherii video, inlocuind invechitul sistem video cu camere analogice, placi de captura sau DVR. Un sistem digital de monitorizare video ofera imagini de o claritate mult superioara si trebuie privit in principal ca si o unealta de management care ofera rapid informatii utile in luarea unor decizii corecte, in timp real, pentru toate procesele monitorizate.
Sistemele de supraveghere video IP ofera administratorilor posibilitatea controlului la distanta a afacerii, indiferent de distanta intre acestea, datorita transmisiei imaginilor in timp real prin Internet. Camerele IP ofera avantaje nete comparativ cu tehnologia analogica, in principal prin calitatea imbunatatita a imaginii si implicit cresterea numarului de detalii inregistrate

CONTROL ACCES

Sistemele de control acces sunt proiectate pentru a permite accesul numai persoanelor autorizate in anumite zone si pentru a restriciona accesul la zone sensibile sau confidentiale. Acestea pot include cititoare de carduri sau de amprente, coduri sau parole, si pot fi interconectate cu sistemele de supraveghere video sau cu sistemele de alarma de efractie.

DETECTIE PERIMETRALA

Detectia perimetrala este esentiala pentru a proteja cladirile si proprietatile impotriva amenintarilor externe. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul senzorilor IR sau MW, care sunt capabili sa detecteze orice activitate neautorizata sau amenintare la perimetrul proprietatii. Aceste sisteme pot fi conectate la sistemele de alarma de efractie sau la centrele de monitorizare pentru a asigura o reactie rapida in cazul in care este necesar.