Certificat
ISO 9001:2008
Autorizatii
I.G.S.U. / I.G.P.R
Ticheting Suport
24/7 Suport tehnic
Acces Clienti

SECURITATE

Sisteme de Securitate

Sisteme de Securitate si Control al Accesului

Pentru protectia persoanelor si a bunurilor din cladire impotriva raufacatorilor recomandam instalarea sistemelor de detectie si avertizare efractie, supraveghere video si control acces, in special pe spatiile comune (holuri, spatii tehnice, receptie etc)

Controlul vizual permanent al activităţii în zonele de interes prin intermediul camerelor video, cu posibilitatea înregistrării secvenţelor de imagini pe suport magnetic saudigital îşi găseşte o utilitate de necontestat într-o arie de aplicaţii din ce în ce mai vasta.

SISTEME DE ALARMA EFRACTIE

Pentru detectarea intruziunii este disponibilă toată gama de senzori: magnetici, de geam spart, de mişcare, iar pentru protecţie perimetrală senzori IR şi bariere IR şi MW.
Sistemele, al căror mod de operare şi complexitate depind de unitatea centrală folosită, partiţionabile sau nu, pot fi cuplate la un centru de monitorizare permanentă, avertizând sonor sau acustic local, telefonic sau prin SMS proprietarul şi unităţile de intervenţie.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Tehnologia digitala IP reprezinta viitorul in domeniul supravegherii video, inlocuind invechitul sistem video cu camere analogice, placi de captura sau DVR. Un sistem digital de monitorizare video ofera imagini de o claritate mult superioara si trebuie privit in principal ca si o unealta de management care ofera rapid informatii utile in luarea unor decizii corecte, in timp real, pentru toate procesele monitorizate.
Sistemele de supraveghere video IP ofera administratorilor posibilitatea controlului la distanta a afacerii, indiferent de distanta intre acestea, datorita transmisiei imaginilor in timp real prin Internet. Camerele IP ofera avantaje nete comparativ cu tehnologia analogica, in principal prin calitatea imbunatatita a imaginii si implicit cresterea numarului de detalii inregistrate

CONTROL ACCES

DETECTIE PERIMETRALA